15 maart 2020

Beste gasten,
In verband met het coronavirus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Hierdoor moeten horeca gelegenheden per direct sluiten. De door u gemaakte reservering aankomende periode komen hiermee dus te vervallen. Het is helaas even niet anders.

Wij zijn voor nu gesloten tot 6 april 2020. Mocht dit veranderen, dan houden we u op de hoogte via social media (Facebook en Instagram). Wij hopen u na deze toestand weer te mogen verwelkomen in ons restaurant. Bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,
Directie en team TapAsia

2 april 2020

Lieve gasten,
Wij gaan vanaf vrijdag 3 april 2020 weer open voor bezorging en afhaal!
Maar wel met een aantal voorzorgsmaatregelen om onze collega’s en jullie te beschermen. Dit houdt een aantal dingen in: – Een bestelling plaatsen kan alleen via onze website www.tapasia.nl en telefonisch (indien u telefonisch besteld wordt er om uw telefoonnummer gevraagd, zodat wij een betaalverzoek kunnen sturen).
– U dient vervolgens te betalen via de betaalverzoek van ons (telefonisch) of via de website. – Na ontvangst van betaling, wordt de bestelling meteen in behandeling genomen.
– Dit bezorgen wij vervolgens contactloos naar u toe.
– Voor afhaal kunt u met ons telefonisch contact opnemen voor nader informatie.

In verband met de situatie rondom COVID-19 hebben wij een aangepast bezorg- en afhaallijst. Alvast bedankt voor de samenwerking en uw begrip voor de situatie. Tevens zijn wij erg blij om jullie weer te mogen voorzien van heerlijke gerechten uit onze keuken. Voor vragen en bestellingen kunnen jullie ons bereiken op 0318 61 34 57. #SafetyFirst

Groetjes, Team TapAsia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *